<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129083442143651&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Er møtebooking lønnsomt for meg?

Fyll inn skjema for å motta malen på epost

Det er spørsmålet du bør stille når du legger opp din salgsstrategi

Når du arbeider med salgsprosessen din, og vurderer om møtebooking er et godt alternativ et det ett spørsmål som gjelder: Er det lønnsomt for meg?

Du har jobbet og svettet, lagt ned mye innsats for å få bedriften din på beina. Du har tatt den fra idé til nå å være klar for markedet. Men hvordan i all verden skal du selge produktet eller tjenesten din? Det er ikke alltid like lett å vite hva som er beste løsning når du skal gå i gang og selge din egen ide. Men er målgruppen din i bedriftsmarkedet, så bør møtebooking og utgående salgsaktivitet være et alternativ du vurderer.

For å finne ut om det er lønnsomt for deg, må du gjennom et lite regnestykke. Går du gjennom kalkylen, og kommer ut med positive svar på andre siden, da er kanskje møtebooking en fornuftig vei å gå.

Booke møter selv?

Så handler det jo også om et kapasitetsspørsmål. Har du tid til å gjøre møtebookingen selv? Når du finner ut at møtebooking er en god vei å gå fra et lønnsomhetsperspektiv, er dette siste brikken som må på plass. Dette spørsmålet får du også hjelp til å vurdere i lønnsomhetskalkylen som du kan laste ned øverst på siden. Der hjelper vi deg til å ta en ærlig kikk på kapasiteten, og på de målsetningene du har. 

Ofte opplever vi at kunder vil samarbeide på møtebookingen. Som et eksternt profesjonelt møtebookingsbyrå er vi i Møtebooking Norge opptatt av å tilpasse oss kundens behov. Kanskje har du lyst å gjøre litt av jobben selv, men klarer ikke å dekke hele salgsbudsjettet på egenhånd. Spesielt ikke når salgene begynner å komme inn, og kunder skal onboardes. Da opplever mange at kapasiteten til nysalg forsvinner fort.

Mange faktorer påvirker

Denne kalkylen vil hjelpe deg å vurdere om møteverdien er høy nok til at du bør vurdere møtebooking. Den hjelper deg å vurdere om du skal booke møter selv, eller få hjelp fra noen eksterne. Til slutt kan vi si at det ikke er noen trylleformel. Det kan være andre forhold som påvirker resultatet, som gjør at du likevel bør velge noe annet enn møtebooking. Men for de aller fleste bedrifter som jobber i B2B-segmentet, og som kommer positivt ut av kalkylen, vil dette være en trygg og god anbefaling.

Uansett - lykke til med salgsprosessen! Håper vi hører noen suksesshistorier fra deg om et år, fordi du valgte å satse på møtebooking for din bedrift.

 

Se flere episoder her

Episode 1

Episode 2